Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Dit arbejdsliv Fritvalgskonto Som ansat i industrien har du en fritvalgskonto gennem din overenskomst, som du kan læse mere om her. Hvis ikke du arbejder i industrien, er der ofte andre regler, som gælder for dig.

Som ansat i industrien har du gennem overenskomsten en fritvalgskonto.

Hvis du arbejder inden for industrien, betaler din arbejdsgiver hver måned et beløb til en fritvalgskonto. Beløbets størrelse afhænger af overenskomsten.Beløbet beregnes som en procentdel af din løn, en procentdel som erstatning for søgne- og helligdagsbetaling samt en procentdel pr. feriefridag, der fravælges.

Pengene giver flere muligheder, og du bestemmer selv, om de skal gå til ekstra løn ved feriefridage eller til ekstra pension, seniorordning og børneomsorgsdage. Det er op til dig.

Læs mere om fritvalgskonto
Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt