Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Jobsøgning Du skal registrere din jobsøgning i joblog Når du er blevet ledig, skal din jobsøgning registreres i en joblog. Se her hvordan.

Når du er blevet ledig, er der krav om, at du skal søge arbejde for at få dagpenge. Det er vigtigt, at du holder styr på:

  • hvilke job, du har søgt.
  • hvornår de er søgt.

Du skal registrere de job, du søger, og dine ansøgninger skal hver uge lægges ind i en såkaldt joblog.

Log på Mit3F for at tilgå joblog
Hvorfor skal jeg registrere mine jobsøgning i joblog?

Jobloggen er et register og overblik over din jobsøgning. Den er et krav i loven.

Udfylder du ikke jobloggen, skal a-kassen indkalde dig til en samtale om din rådighed.

Samtidig kan du selv bruge jobloggen til at holde styr på, hvad du har søgt og hvornår. Dermed har du også dokumentation for din jobsøgning.

Ligeledes kan a-kassen få et overblik og bruge den som udgangspunkt for jeres samtaler.

Sammen med a-kassen aftaler du en plan for din jobsøgning – og for, hvor mange af dine ansøgninger, du skal lægge ind i jobloggen.

Hvordan

I jobloggen skal du som minimum registrere stillingsbetegnelsen, hvor du fandt jobbet, arbejdstiden, virksomhedens navn, hvornår du søgte jobbet – og hvordan. Du behøver ikke lægge alle dine ansøgninger ind i loggen, men nogle af dem skal.

3F’s a-kasse har lavet flere vejledninger om, hvordan du kommer ind i jobloggen, og hvordan du bruger den.


OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt