Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Ledig Når du ikke længere er ledig Når du har fået job, og ikke er arbejdsløs længere, er der nogen praktiske ting du skal huske.

Når du har fået arbejde eller af anden grund ikke længere er ledig, er der nogle rent praktiske ting, som du skal huske.
Mit3F Tjek dine oplysninger på Mit3F, herunder om din nuværende arbejdsplads. Hvis oplysningerne er forkerte, skal de rettes – kontakt din lokale 3F a-kasse.
Log på Mit3F
Jobnet

Når du har fået arbejde igen, skal du ikke længere være tilmeldt som jobsøgende og ledig. Husk at afmelde dig.

Hvis du begynder på dit nye arbejde i løbet af en måned – det vil sige ikke den første i en ny måned – anbefaler vi, at du kontakter a-kassen eller jobcentret, melder dig “midlertidigt i arbejde” og først framelder dig jobnet.dk ved slutningen af måneden.

Forklaringen er, at hvis du melder framelder dig jobnet.dk midt i en måned, kan det have betydning for dine dagpenge i måneden.

Gå til Jobnet.dk

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt