Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Ledig Samtaleforløb i 3F a-kasse Fra 2020 og fire år frem overtager flere af 3F’s a-kasser hele indsatsen for ledige de første tre måneder. Målet er at gøre dit ledighedsforløb så kort og så godt som muligt.

Frem til 2024 er 3F’s a-kasse i Region Syddanmark, Region Midtjylland og på Bornholm med i et forsøg, som betyder, at a-kassen overtager hele indsatsen for egne ”nyledige”. Det vil sige, at de første tre måneder, du er ledig, skal du alene i kontakt med a-kassen.

Er du omfattet af a-kasse-forsøget, vil du have et tæt samarbejde med 3F’s a-kasse. Jobcentret inddrages som udgangspunkt først senere.

Vi vil målrette indsatsen og styrke din søgen efter nyt job eller uddannelse. Efter tre måneder, hvis du stadig er ledig, vil a-kassen indgå i et tæt samarbejde med det lokale jobcenter om indsatsen – alt sammen med det fælles formål at hjælpe dig godt videre i job eller uddannelse.

Vi tror på, at motivation og medindflydelse er vejen frem, og vi glæder os til at samarbejde med dig. 

Læs mere her Sammen om fremtiden Hent pjece

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt