Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Medlemskab Velkommen til 3F 3F arbejder hver dag på at hjælpe og rådgive vores medlemmer. Vi forhandler din overenskomst og sørger for at skabe bedre forhold for dig på din arbejdsplads. 3F – gør dig stærkere.

3F er Danmarks største fagforening for erhvervsuddannede og ufaglærte. Som medlem kan du altid få hjælp, uanset om du er blevet ledig eller har brug for rådgivning og gode råd til alt fra efteruddannelse til løn og pension.

Hjælp og rådgivning er tæt på dig

I 3F gør vi alt, hvad vi kan, så du får den bedst mulige service. Du er altid velkommen til at besøge os i en af vores 66 lokale afdelinger, som ligger spredt i hele Danmark. Hvis du har brug for os, er hjælpen altid lige i nærheden.

Udover at hjælpe og rådgive vores medlemmer vil 3F bidrage til et bedre og stærkere arbejdsmarked for lønmodtagere. På dine vegne forhandler vi overenskomster, så du kan stå stærkt i forhold til din løn og dine vilkår.

Gå på Selvbetjening på Mit3F

På Mit3F har du adgang til en masse indhold og vigtige dokumenter – kun for medlemmer. Her har du også adgang til Selvbetjening, hvor du modtager digital post og kan kontakte din lokale 3F fagforening. 

Mit3F er også din adgang til alle dine medlemsfordele som Superligabilletter og rabatfordele.

Dine muligheder på Mit3F

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt