Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Syg Sygefraværssamtale med din arbejdsgiver Når du har været syg i en længere periode, kan din arbejdsgiver indkalde dig til en sygefraværssamtale. Her kan I snakke om, hvornår og hvordan, du eventuelt kan vende tilbage til arbejdet.

Hvis du er sygemeldt i en længere periode, kan du blive indkaldt til en sygefraværssamtale af din arbejdsgiver, hvor I kan snakke om din situation - og forhåbentligt finde ud af, hvad der er bedst for dig og din arbejdsgiver.

Formålet med samtalen er at finde ud af, hvordan og hvornår du eventuelt kan vende tilbage på arbejde under din sygdomsperiode. Husk på, at din arbejdsgiver ikke direkte må spørge om, hvad du fejler.

Du bliver dog ikke kaldt ind til en sygefraværssamtale, hvis du er i opsagt stilling og skal fratræde inden for otte uger, efter at du er blevet sygemeldt.

Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kontakt