Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Tillidshverv Til dig som er arbejdsmiljørepræsentant Som medlem af 3F får du råd og vejledning, når du er blevet valgt som arbejdsmiljørepræsentant. Her kan du læse om dine muligheder for kurser, og hvornår du kan få hjælp af 3F’s arbejdsmiljøeksperter.

At være arbejdsmiljørepræsentant er et vigtigt tillidshverv, som giver dig udfordringer og en god mulighed for at få en større indsigt i arbejdsmarkedsforhold og arbejdsmiljø.

Du er afgørende for, at dine kolleger har det godt på jobbet – både psykisk og fysisk. Som arbejdsmiljørepræsentant er du valgt til at være dine kollegers talerør, og hvervet vil helt sikkert udvikle dig som person og give dig nye kompetencer.
Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt