Allerede medlem
Velkommen til 3F 3F arbejder hver dag på at hjælpe og rådgive vores medlemmer. Vi forhandler din overenskomst og sørger for at skabe bedre forhold for dig på din arbejdsplads. 3F – gør dig stærkere.

3F er Danmarks største fagforening for erhvervsuddannede og ufaglærte. Som medlem kan du altid få hjælp, uanset om du er blevet ledig eller har brug for rådgivning og gode råd til alt fra efteruddannelse til løn og pension.

Hjælp og rådgivning er tæt på dig

I 3F gør vi alt, hvad vi kan, så du får den bedst mulige service. Du er altid velkommen til at besøge os i en af vores 64 lokale afdelinger, som ligger spredt i hele Danmark. Hvis du har brug for os, er hjælpen altid lige i nærheden.

Ud over at hjælpe og rådgive vores medlemmer vil 3F bidrage til et bedre og stærkere arbejdsmarked for lønmodtagere. På dine vegne forhandler vi overenskomster, så du kan stå stærkt i forhold til din løn og dine vilkår.

Gå på Selvbetjening på Mit3F

På Mit3F har du adgang til en masse indhold og vigtige dokumenter – kun for medlemmer. Her har du også adgang til Selvbetjening, hvor du modtager Digital Post og kan kontakte din lokale 3F fagforening. 

Mit3F er også din adgang til alle dine medlemsfordele som Superliga-billetter og andre rabatfordele.

Dine muligheder på Mit3F


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt