Nyheder
Vinterforanstaltninger: Vær klar 1. oktober!

Du skal acceptere marketing cookies for at se denne video

Vinterperioden gælder efter Arbejdstilsynets regler fra 1. oktober til 31. marts. Det betyder, at der er en række krav til, hvilke vinterforanstaltninger der skal være på plads på byggepladsen - og hvem, der har ansvaret for at etablere og vedligeholde dem.
Kom med Signe Mehlsen på reportage i København NV, hvor Københavns Kommune gennemfører et projekt på Tagensvej. I filmen gennemgår vi de forskellige vinterforanstaltninger, som er tænkt ind i projektet.

Sikre og tørre adgangsveje

Det er altid vigtigt at have ordentlige adgangsveje på byggepladsen. Men særligt i efteråret og vintersæsonen kalder det på ekstra god planlægning, da nedbør ellers vil begynde at give problemer for både gående og kørende trafik.
Hos Junge Byg A/S bruger man ressourcer på gode adgangsveje - og det er en god investering.
Kom med ud på en plads - og se hvordan

Overdækkede arbejdsplatforme

Med krympeplast og lægter kan det lade sig gøre at lave en fuld overdækning af arbejdsplatformen. Den løsning har man god erfaring med at bruge i virksomheden platform.as.
Kom med konsulent i Byggeriets Arbejdsmiljøbus, Jesper Krag Christiansen, ud på en plads, hvor han får demonstreret løsningen

Effektiv vinterinddækning

Kravene til inddækning i perioden 1. oktober til 31. marts er klart beskrevet i Arbejdstilsynets regler. Derfor er der også stor interesse i at finde enkle og effektive løsninger.
I denne korte film se vi nærmere på en af dem: Altiflex.

Filer Vinterforanstaltninger 2020 7,87 MB PDF Hent dokument Tjekliste for særlige foranstaltninger i vinterbyggeriet 83,4 KB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt