Nyheder
Udtalelse fra formanden Dårligt nyt for de ansatte i postbranchen ”Bred politisk aftale sætter postmarkedet frit” lyder det flot i medierne.

Dårligt nyt for de ansatte i postbranchen.
Formanden for 3F København udtaler:

”Bred politisk aftale sætter postmarkedet frit” lyder det flot i medierne. Ministeren forventer at konkurrence vil sikre bedre og billigere pris og service. Vi ved godt at det betyder at de ansatte i branchen får dårligere løn og forringede arbejdsvilkår. Samtidig betyder det dårligere service for borgerne i yderområderne.

I Regeringsgrundlaget fra december 2022 er et af hovedpunkterne ”Frisættelse af den offentlige sektor”. Postaftalen er blot første skridt i en række af privatiseringer og udliciteringer, som SVM regeringen har tænkt sig at gennemføre.

Vi advarede i forbindelse med regeringsskiftet;

Venstre (Jacob Ellemann-Jensen) og Lars Løkke Rasmussen har fået nøglerne til at realisere deres liberale drøm om at privatisere og konkurrenceudsætte vitale dele af den offentlige sektor.

Læs eller genlæs artiklen fra d. 15/12-22, hvor formanden fra 3F København udtaler sig i forbindelse med regeringsskiftet.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt