Bliv medlem af 3F Randers 3F er Danmarks stærkeste fagforening med overenskomst på flere arbejdspladser end nogen anden fagforening. 3FA er Danmarks mest lokale a-kasse.
Bliv medlem
Uden a-kasse Med a-kasse
Din situation I arbejde eller ledig
 • Løntjek og personlig rådgivning
 • Juridisk og faglig hjælp over for arbejdsgiver
 • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
 • Mulighed for lønforsikring
 • Personlig hjælp ved arbejdsskader
 • Se Alle Fordele
Pris fra:
0,- 0,- ,-
Jeg er i arbejde eller ledig
Din situation Elev eller lærling
 • Tjek af uddannelsesaftale
 • Forbundsydelse, som sikrer dig en indtægt.
 • Hjælp, hvis du skulle få problemer med dit praktiksted
 • Personlig hjælp ved arbejdsskader
 • Fri adgang til alle 3F Superliga kampe
 • Se Alle Fordele
Pris fra:
453,- 453,- ,-
Jeg er elev eller lærling
Din situation Fritidsjob u. 18 år
 • Tjek af lønsedler og ansættelseskontrakt
 • Personlig hjælp ved arbejdsskader
 • Rabat på forsikringer
 • Fri adgang til alle 3F Superliga kampe
 • Juridisk og faglig hjælp over for arbejdsgiver
 • Se Alle Fordele
Pris fra:
453,- 453,- ,-
Jeg er fritidsjobber
Se alle medlemstyper ↓
Det firma, jeg var lærling hos, gik konkurs. Det var en kæmpe støtte, at 3F kunne stå for alt. Jeg havde ret til ting, jeg ikke anede. Ejner, tømrerlærling. Jeg har været medlem af 3F i 35 år. Da jeg manglede et arbejde, gjorde de en masse for at skaffe mig et nyt. De skaffede mig også en erstatning, da jeg var tillidsrepræsentant og blev fyret. Niels, murer.
Træk dit kontingent fra i skat Når du er medlem af 3F Randers, kan du trække dit kontingent fra i skat. 3F Randers indberetter helt automatisk dit medlemskab, så du automatisk får skattefradraget.
Masser af medlemsfordele hos 3F Randers

Hos 3F Randers er du altid sikret en bred vifte af faglige og kontante fordele. Du kan fx få hjælp til jobsøgning, få gratis advokathjælp eller leje et af 3F's sommerhuse.

Alle medlemstyper
Uden a-kasse Med a-kasse
Løntjek og personlig rådgivning Juridisk og faglig hjælp over for arbejdsgiver Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning Mulighed for lønforsikring Personlig hjælp ved arbejdsskader Rabat på forsikringer PlusKortet - rabat i mere end 1300 butikker Fri adgang til alle 3F Superliga kampe Billige feriehuse i Danmark og Europa Lokale kurser og arrangementer Jeg er i arbejde eller ledig Tjek af uddannelsesaftale Forbundsydelse, som sikrer dig en indtægt. Hjælp, hvis du skulle få problemer med dit praktiksted Personlig hjælp ved arbejdsskader Fri adgang til alle 3F Superliga kampe Juridisk og faglig hjælp over for arbejdsgiver PlusKortet - rabat i mere end 1300 butikker Rabat på forsikringer Løntjek og personlig rådgivning Billige feriehuse i Danmark og Europa Jeg er elev eller lærling Tjek af lønsedler og ansættelseskontrakt Personlig hjælp ved arbejdsskader Rabat på forsikringer Fri adgang til alle 3F Superliga kampe Juridisk og faglig hjælp over for arbejdsgiver PlusKortet - rabat i mere end 1300 butikker Faglige eksperter der kender dit fag Billige feriehuse i Danmark og Europa Lokale kurser og arrangementer Jeg er fritidsjobber Tjek af lønsedler og ansættelseskontrakt Personlig hjælp ved arbejdsskader Rabat på forsikringer Fri adgang til alle 3F Superliga kampe Juridisk og faglig hjælp over for arbejdsgiver PlusKortet - rabat i mere end 1300 butikker Faglige eksperter der kender dit fag Billige feriehuse i Danmark og Europa Lokale kurser og arrangementer Aktiviteter i 3F Ungdom Unge over 18 år og under 25 år, der har fritidsjob ved siden af deres studier, med højst 30 timer om ugen. Fritidsjobber over 18 og under 25_lokal Tjek af uddannelsesaftale Forbundsydelse, som sikrer dig en indtægt. Hjælp, hvis du skulle få problemer med dit praktiksted Rabat på forsikringer Personlig hjælp ved arbejdsskader Juridisk og faglig hjælp over for arbejdsgiver Billige feriehuse i Danmark og Europa Fri adgang til alle 3F Superliga kampe Lokale kurser og arrangementer Løntjek og personlig rådgivning * Hvis du er over 25 år og får voksenlærlingeløn, er dit kontingent højere, fordi du får en højere løn. Jeg er voksenlærling Dagpenge op til 19.322 kr./md. Jobformidling og hjælp til jobsøgning Mulighed for efterløn Meld mig ind
Har du brug for hjælp til at melde dig ind? Tak for din henvendelse! En af vores medarbejdere vil forsøge at kontakte dig på telefon {{state.phone}} op til 3 gange hvorefter dit telefonnummer vil blive slettet igen. Har du brug for hjælp til at melde dig ind? Indtast dit telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Ring mig op Jeg accepterer privatlivspolitikker for 3F og 3FA Jeg accepterer privatlivspolitikker for 3F og 3FA Ring mig op
Kontakt