Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Dit arbejdsliv Løn og lokalaftaler I Danmark har vi ingen mindsteløn. Din løn afhænger af overenskomsten, du er omfattet af, og de lokalaftaler eller individuelle aftaler, du har med din arbejdsgiver.

Du skal altid have den løn, du har krav på. Når du får din løn udbetalt, skal du være opmærksom på, at din lønseddel stemmer overens med din grundløn, bonus, tillæg og så videre. Du kan selvfølgelig altid få hjælp af 3F til at få tjekket, om alt er, som det skal være i din ansættelseskontrakt og på din lønseddel.

Du skal også huske at få løn for alle de timer, du arbejder. Hvis din arbejdsgiver beder dig om at arbejde gratis i form af interessetimer eller overarbejde, skal du kontakte din lokale 3F fagforening.

Find din overenskomst, og bliv klogere på, hvilke lønaftaler der er gældende for dig.

Find din overenskomst
Tjek din lønseddel
Log på for at læse denne artikel

For at læse denne artikel og få indhold specielt til dig og dit fag, skal du opgradere dit medlemskab til også at indeholde fagforening.

Som medlem af 3F fagforening får du bl.a.:

  • Løntjek og personlig rådgivning
  • Juridisk og faglig hjælp
  • Mulighed for lønforsikring
  • Billige forsikringer og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Gratis oprettelse af testamente
  • Personlig uddannelsesplan og karriererådgivning
  • Konfliktunderstøttelse ved strejke og lockout
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem af 3F
Log på Mit 3F
Bliv medlem
OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt