Jobsøgning
3F Jobformidling: Danmarks største jobdatabase I 3F Jobformidling kan du både søge efter job og lægge dit CV ind. Det giver dig mulighed for at blive matchet med et job, der lige passer til dig.

En af de vigtigste opgaver for 3F og 3F’s a-kasse er at hjælpe medlemmer med at finde det næste job.

Derfor har vi 3F Jobformidling, som har landets største database med ledige job. Databasen består af job, der også ligger i andre databaser, og job som 3F’s afdelinger har fået ind direkte fra arbejdsgiverne.

Jobdatabasen kan bruges af dig, som er:

  • ledig eller
  • beskæftiget, og leder efter et nyt job.

Du kan bruge jobdatabasen uanset, om du er medlem eller ej.

Hvis du er medlem af 3F eller 3F’s a-kasse, har du også mulighed for at lægge dit CV ind og oprette en jobagent. Læs hvordan du kommer i gang i afsnittet herunder.

Gå til 3F Jobformidling
Log på Mit3F og gå til 3F Jobformidling
Både job og CV-bank

3F Jobformidling består både af en database med job og en database med CV’er. For at lægge dit CV ind i vores database skal du logge på Mit3F og gå til 3F Jobformidling. Hvis du har de rette kvalifikationer til et job, vil du blive fundet i databasen via dit CV.

I 3F Jobformidling kan du også oprette en jobagent. Og hvad er en jobagent så? En jobagent hjælper dig med at holde øje med nye jobmuligheder, der passer til dine ønsker – helt automatisk.

Du bestemmer selv, hvilke kriterier jobagenten skal sortere job ud fra. Det kan f.eks. være ”tømrer – Ringsted”. Så får du besked, når der er et ledigt job, som passer til kriterierne.

For at lægge dit CV ind og oprette en jobagent, skal du være medlem af 3F eller 3F’s a-kasse. Kom i gang med dit CV og din jobagent ved at logge på Mit3F og gå til 3F Jobformidling.

Log på Mit3F og gå til 3F Jobformidling
Nem at bruge

3F Jobformidling er nem at bruge og er specielt tilpasset dig, som er medlem af 3F og 3F’s a-kasse.

Når du søger efter job i vores jobdatabase, skal du bare skrive de ord i søgefeltet, som er relevante for den type job, du ønsker. Du kan f.eks. både skrive ”buschauffør” og ”Ringsted” i søgefeltet samtidig. De relevante job, der passer til din søgning, vil nu dukke op på din skærm.

Systemet kan også genkende forskellige varianter af stavning. Det betyder, at du ikke skal tænke på, hvis du får stavet et ord forkert. Systemet kan godt genkende ordet, og vil vise de relevante job alligevel.

Få hjælp til ansøgning og jobsamtale her
Har virksomheder i databasen OK forhold?

Da en del af jobbene i databasen er hentet andre steder fra, er de ikke automatisk kontrolleret for løn- og arbejdsvilkår. Derfor kan du ikke være sikker på, at der er ok forhold.

Med andre ord kan der være virksomheder uden overenskomst iblandt - eller endda virksomheder, som er ramt af konflikt. Det er der ingen garanti mod. 

Hvis du er medlem, kan du kontakte din afdeling. Så tjekker de, om en konkret virksomhed har overenskomst eller eventuelt er konfliktramt.

Læs mere Opret en jobagent i 3F Jobformidling Hent dokument Jobsøgning i 3F Jobformidling: Sådan kommer du i gang Hent dokument Opret CV i 3F Jobformidling når du er i arbejde Hent dokument Søger du job Hent dokument Sådan kom over 13.000 3F'ere i job Hent dokument
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Du får desuden en række fordele som PlusKort, Superliga-billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Bliv medlem
Bliv medlem


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt