Nyheder
Faglig kommentar: Overarbejde og pilotstrejke fik lufthavnen gennem sommeren Medierne taler om manglen på arbejdskraft. Kun få husker at arbejdsvilkårene mange steder er så forringet, at rutinerede folk har forladt lufthavnen, og at firmaerne intet har gjort for at tiltrække de tidligere ansatte.

Fra lufthavnen er meldingen fra mange arbejdspladser: Vi har haft for meget at lave, og kun overarbejde og den mindre trafik under pilotstrejken, har fået os gennem sommertrafikken.

Medierne taler om manglen på arbejdskraft. Kun få husker at arbejdsvilkårene mange steder er så forringet, at rutinerede folk har forladt lufthavnen, og at firmaerne intet har gjort for at tiltrække de tidligere ansatte. Dét er hovedårsagen til manglen på erfarne hænder.
Teknikken i bagagefabrikken har heller ikke været på plads, så på mange punkter er passagererne ramt af ”mangel på rettidig omhu”.

Tour de France lukkede København. Men det kan ikke stoppe byens skraldemænd.
Faktisk viste nedlukningen under cykelløbet det, vi godt ved: Det hele går meget nemmere, hvis skraldemanden kan få lov at komme til, når der ikke er myldretid.
Det må være et tydeligt eksempel for Københavns Kommune, og det er dem, der politisk bestemmer indsamlingstiderne i byen.

Ed Sheeran var en ny og spændende begivenhed i Tårnby. Men også her er der erfaringer til næste gang. Både skraldefolk og kommunalarbejdere kom på en lagt større opgave end forudset.

Uddannelse er gået i stå mange steder. Det er et mål for os, at få mere gang i efteruddannelse og selvvalgt uddannelse hen over vinteren. Så kan folk blive opkvalificeret, og de sæsonansatte kan sikres job frem til næste højsæson.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt