Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Grupperne Industrigruppen Industrigruppen i 3F har cirka 89.962 medlemmer og er dermed 3F's største medlemsgruppe.

Medlemmerne En stor del af medlemmerne er beskæftiget i den traditionelle del af industrien: jern og metal, procesindustrien, energisektoren, plastindustrien, beklædning og tekstil, træ- og møbelindustrien, fiske- og fjerkræfabrikker, elektronik, papir og emballage, støberi og drikkevarebranchen. Men skaren tæller også kuffertslæbere i lufthavne, piano- og orgelbyggere, ølkuske på depoter samt postarbejdere og postbude, som er kommet med i Industrigruppen, fordi deres arbejdsgiver, PostNord Danmark, har meldt sig ind i Dansk Industri. Organisation Mads Andersen er formand for Industrigruppen.

De fleste af 3F’s afdelinger har faglige sekretærer med særlige kompetencer inden for industriområdet, således at medlemmerne kan få den bedste service.
Se kontakt og info Mads Andersen
Overenskomster Gruppen har ansvaret for 27 overenskomster, som forhandles sammen med de øvrige forbund i kartellet CO-industri, hvor den store industrioverenskomst klart er den største.
Find din overenskomst

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt